Zahvala

Takoj, ko je bilo mogoče je KS Ljubno začela z izdelavo zaščitnih mask, ki jih krajani rabijo za gibanje izven svojih domov. Material smo dobili v ponedeljek zvečer. Še isti dan so prostovoljci začeli z izdelavo prvih mask. Delo so nadaljevali takoj naslednji dan, v torek zvečer so maske prejeli krajani Posavca in Otoč. V sredo dopoldan je bilo delo končano in popoldan so maske že imeli krajani Praproš in Ljubnega. Tako hitra odzivnost ne bi bila možna brez nesebične pomoči prostovoljcev. Maske so izdelovali člani RK Ljubno, svetniki KS Ljubno in drugi prostovoljci.

Vse maske pa so po domovih dostavili PGD Ljubno. Materialno so nam pomagali: Občina Radovljica, Iskra Medical, Kmetija Pepel, Šloserija Petran in ŠD Ljubno. Vsi naprošeni prostovoljci so brez obotavljanja pustili svoja opravila in se odzvali pozivu. Brez njih ne bi bilo mogoče mask dostaviti v tako hitrem času. Spet smo pokazali, da v težkih časih znamo stopiti skupaj in se žrtvovati za skupnost. Vsem, ki ste kakorkoli sodelovali v akciji izdelave zaščitnih mask se iskreno zahvaljujem.
Če v naglici komu maske nismo dostavili oz. jih kdo še želi jih lahko dobi pri predstavnici RK Ljubno (041 998 631 – Manca)

Predsednik KS Ljubno
Boštjan Soklič